Всички категории

Прецизна шлифовъчна машина с линейни направляващи ножове

Начало> Продукти > Мелничка за ножове > Прецизна шлифовъчна машина с линейни направляващи ножове

Продукти

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за ножове за производствена линия за шперплат
Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за ножове за производствена линия за шперплат
Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за ножове за производствена линия за шперплат
Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за ножове за производствена линия за шперплат

Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за ножове за производствена линия за шперплат


Тази машина е за шлайфане на прави ножове на машина за белене на фурнир, машина за подстригване, машина за обелване на трупи, машина за рязане и др. Мелничката за ножове тип LMD-MZ7115 е специално за 4-футова линия за белене на фурнир.
Ние приемаме рамка от чугун без деформация и прецизна система за движение на редуктор. Главната част на машината е оборудвана с устройство за бързо повдигане, по-удобно и ефективно е да смените шлифовъчното колело. Медният винт и смукателят правят машината много по-издръжлива и прецизна.

Описание

Високопрецизна машина за заточване на ножове, мелница за шперплат, мелница за ножове

Прав нож за стъргане Машина за шлайфане за ренде Ножица за белене Острие за заточване на остриета Инструменти с водно охлаждане。

1

Машината е подходяща за шлайфане на промишлени ножове, като ножове за дробене, остриета за гранулатор, ножове за фурнир и ножове за рязане на хартия, остриета за шпинделни стругове за фурнир, остриета за машини за рязане на гилотина за фурнир, остриета за машини за дробене, остриета за машини за трошачка. и много други!

2

Подходящ за пластмасова промишленост Шкаф и дървообработваща промишленост.
Подходящо за фабрики за хартия и целулоза в картонената промишленост. Печат, опаковане и съюзнически индустрии, индустрия за кибритени кутии.
Подходящ за индустрията за рециклиране на гуми. Каучукова промишленост. Текстилна индустрия.

3

Въртящ се магнитен патронник от 0° до 90°; Мотор за смилане 7,5 kW (7,5 HP); Пръстен за задържане на сегменти Ø250; Променлива скорост на каретката от 1 до 30 m/min с регулиране на хода на каретката Програмируеми работни цикли: грубо обработване, финиширане, изгасване; Регулиране на ъгъла на надлъжната шлифовъчна глава от 0° до 3°; Бърз подход нагоре и надолу и забавен подход на шлифовъчното колело; Отделен резервоар за събиране на охлаждаща течност, оборудван с 60 l/min. моторна помпа.

4

На пазара могат да бъдат намерени остриета от различни материали. Освен това острието се характеризира с висока сложност.
За да се справи с увеличените видове необходими ножове на пазара, Вашата машина трябва да се откроява благодарение на бързата реакция на постоянно променящите се изисквания на пазара.

5

Мелничката за ножове отговаря на всички ваши желания и е обогатяване на вашето производство, предлагайки безкраен брой възможности, които могат да бъдат постигнати чрез следните агрегати (опции), наред с други неща: Бърза настройка на времето за смилане.

6

Бързо регулиране на остриета и шлифовъчни дискове.
Регулируема скорост на двигателя Преместващи се страни на машината Циклични или непрекъснати режими на работа Специални дизайни за вашето конкретно приложение.

7

Двигателят на шпиндела е професионално направен за шлифовъчни ножове, с висока прецизност и лесна поддръжка • избира задвижване на зъбна рейка, така че движението на шлифовъчната глава е по-плавно • Електронен задвижващ вал на стъпковия двигател • Независима система за смазване на направляващата шина и вала на шпиндела • Използване на острието от различен материал различен шлифовъчен камък. • 35 мм тайванска линейна водеща релса, може да поддържа плавността на ходенето и има дълъг живот • Електромагнитен патронник с висока плътност, силно засмукване.

8

9

Машинни части
Име: CNC контролер
Автоматичен CNC контролер, лесен за работа и издръжлив.


Име: Електрически контролен панел
Научна и подредена верига, всички електрически части са GB startand. Можем също да приемем електрически части на Siemens според заявките на клиентите.

10


11

Име: Taiwan Shangyin Precision Linear Guide Rail
Машината работи много по-прецизно и стабилно, също и дълъг експлоатационен живот.

Име: Sucker
Медният смукател е по-издръжлив и е антикорозионен.

12


13

1

15

17

18

20

21

22

23

24

25


СЪОБЩЕНИЕ
Сродни продукти

Горещи категории

ONLINE